Om

Detta är Erlandsson Bygg.

Vi är din kompletta samarbetspartner!

Det finns tre nyckelord som mer än något annat kännetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, förtroende och effektivitet. För oss inom Erlandsson Bygg AB är det där något som sitter i ryggmärgen sedan generationer tillbaka. Vi vet att det bara är kundens framgång som är vår framgång.

Som kund märker du snart att vårt genuina kvalitetstänkande är något som delas av alla oss som jobbar i bolaget. Vi känner oss stolta över att vara ”Erlandssonare”. Vi är kända för att vara det lokala företaget med de korta beslutsvägarna – men med det stora bolagets resurser. Och den vägen tänker vi fortsätta på!

Våra portar är alltid öppna för dig som vill komma förbi för en pratstund och en kaffe. Stort eller litet projekt spelar ingen roll – den nära och obyråkratiska kontakten med dig som kund är alltid den grund vi bygger kvalitet på!

Välkommen till Erlandsson Bygg AB!

Historia

Byggmästaren Karl-Erik Erlandsson startade byggverksamheten på 1950-talet i Kungsbacka och företaget ägs fortfarande av familjen Erlandsson. Erlandsson Bygg AB ingår i koncernen Erlandsson Holding AB där Tomas Erlandsson är VD.

För år 2018 budgeterar Erlandsson Holding en omsättning på 8 miljarder. I koncernen är det totalt 2300 medarbetare.

Bolaget startade i Kungsbacka, söder om Göteborg och har idag utvecklats till att täcka hela västkusten, Skåne, Mellansverige, Mälardalen och Dalarna. En del av tillväxten har skett genom förvärv. Vi har idag delat upp regionerna i sex dotterbolag; Erlandsson Bygg i Syd, Stockholm, Mitt, Dalarna, Öst och Väst.

Erlandsson bygg budgeterar en omsättning på ca 5,6 miljarder kr år 2018 och är totalt 1300 medarbetare, inklusive dess systerbolag.

Stort eller litet projekt spelar ingen roll, den nära och obyråkratiska kontakten med dig som kund har alltid varit den grund vi bygger kvalitet på.

Läs mer om Erlandsson Holding