Pressklipp innehåller artiklar och länkar till tidningar och reportage om Erlandsson Bygg AB.

Efter att ha drivit Ericsons bygg sedan 1980-talet bestämde sig Ulf-Göran Andersson för en tid sedan att varva ned och sälja sitt livsverk.
I somras trädde ägarbytet i kraft mellan Ericssons bygg och Erlandsson Bygg, och redan har flera nyanställningar gjorts. 

Läs hela pressklippet här.

Den ligger mitt ute i skogen. Men märk­ligast med Backaskolan ar nog anda det exklusiva materialet och udda detal­jerna. Erlandsson Bygg är stolt leverantör av denna nya top-of-the-line skola.

Läs hela pressklippet här.

Erlandsson Bygg är företaget som på tre år blivit en stor aktör i Skaraborgs byggbransch. Just nu pågår arbetet med att bygga om det gamla tingshuset för fullt och flera stora projekt ligger i framtiden. 

Läs artikeln från SLA Näringslivsbilagan, klicka här.

Hela Näringslivsbilagan finns att läsa på SLAs hemsida, klicka här.

Klimatutmaningen är vår tids största utmaning. Samtidigt känner vi allt mer av den ökade oron i världen, inte minst i vårt närområde med Ryssland som börjar agera allt mer hotfullt. Det blir därför extra intressant att göra åtgärder där det går att möta dessa hot samtidigt. Ett utmärkt exempel på det är...

Läs hela artikeln på Expressen, klicka här!

Expanderar satsning på bostadsproduktion. Erlandsson Bygg i Syd köper Sawi Byggnads med säte i Trelleborg. Med förvärvet stärker Erlandsson Bygg i Syd sina marknadsandelar i södra Skåne och expanderar sin satsning på bostadsproduktion.

Läs hela artikeln i Buildingsupply, klicka här.

Erlandsson Bygg uppför Brf Äril i Norra Djurgårdsstaden på uppdrag av Tobin Properties. I början av 2019 ska projektet vara helt färdigställt.
– Det är ett område som det är väldigt stimulerande att vara med och utforma. Norra Djurgårdsstaden är profilerat som ett stadsbyggnadsprojekt i framkant vad gäller lösningar för hållbarhet och miljö, säger Erik Åredal, vd Erlandsson Bygg i Stockholm AB.

Läs hela artikeln i Tidskriften Betong, klicka här.

Tre månader efter det symboliska första spadtaget håller H&M-bygget tidsplanen. Nästa vecka har bottenplattan gjutits färdig. Sedan kan huset börja byggas på höjden.

Läs hela artikeln i Falköpings Tidning, klicka här.

Det började som ett test men är nu i allra högsta grad verklighet. Efter biltillverkarens godkännande kan Erlandsson Bygg nu tanka det fossilfria miljöbränslet HVO 100 i samtliga sina arbetsfordon från Citroën.

Läs hela artikeln i Byggvärlden, klicka här.