Vi är din kompletta samarbetspartner

Vår verksamhet består av samverkansentreprenader, traditionella byggentreprenader och byggservice som om- och nybyggnader med total- och generalentreprenader. Våra kunder finns inom stat, kommun, försäkringsbolag och privata fastighetsägare. Erlandsson Byggs västra region är den största och därför indelad i ytterligare regioner.

Broschyr Öst
Läs vår broschyr!
Broschyr Öst
Read our brochure!
Broschyr Öst
Read in Arabic!
Broschyr Öst
Read in Persian!

 

Region Göteborg

Vår största marknadsandel är just nu i Göteborg, där vi erbjuder både entreprenad och byggserivce. Med siktet på duktiga medarbetare och nöjda kunder skapar vi långa och gynnsamma relationer.

Region Bohuslän

Region Bohuslän är idag ett starkt affärsområde, där vi har både byggservice- och entreprenadsida. Med kontor i Uddevalla, Tanumshede och Strömstad har vi närhet till alla våra projekt. Med förvärvet BohusByggarna och Mattsson & Nilsson räknas idag Erlandsson Bygg som Bohusläns största lokala entreprenad- och byggservicebolag.

Region Halland

Vår södra byggserviceorganisation utgår ifrån kontor i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Vi täcker i stort sett hela Hallandskusten och samarbetar även tätt med Erlandsson Bygg i Syd. Från vårt distriktskontor i Halmstad driver vi alla typer av byggprojekt. Erlandsson Bygg har knutit ihop sitt Varbergskontor med Halmstad tack vare förvärvet av POMA Bygg AB. Största vikten ligger på byggservice.

Region Skaraborg

Vår senaste etablering med huvudkontor i Skövde. Ansvarig för Skaraborgsregionen är Mikael Nykvist.

 

{gallery}erlandssonare{/gallery}