Intervju med Bootcamp deltagare

Erlandsson bootcamp

I november 2018 var det världspremiär för Erlandssons deltagande i Martin Bachs, aka Hälsogurun, Bootcamp på 28 dagar. Bootcampen är helt baserad på Facebook där deltagarna går minst 14 000 steg om dagen, följer 4 olika kostupplägg samt en daglig utmaning. 7 Erlandssonare anmälde sig och vi har pratat med en av dem; Niclas Sjögran, hantverkare Byggservice Malmö.

Några av frågorna som Niclas svarade på i vår intervju:

Hur gick det?
Resultatet överträffade mina förväntningar. Jag hade som delmål att gå ned 10 kg under de 4 veckorna men lyckades gå ned nästan 14 kg. Det var kämpigt att vara strikt med kosten och det märktes den första veckan när sockret var på väg ut ur kroppen. Efter ca 1,5 vecka märkte jag verkligen skillnaden och mådde så mycket bättre. Det var lättare att komma upp på morgnarna och jag hade mer energi under hela dagen.

Skulle du rekommendera Bootcamp?
Ja, absolut. Det är en fantastiskt bra kickstart. Man får möjligheten att vänja kroppen med bättre mat och framförallt skippa allt skräp man stoppar i sig. Jag har både kollegor och vänner som sett hur bra det gått. De har blivit taggade och har anmält sig till vår pågående Bootcamp.

Vilket är ditt bästa tips till de som anmäler sig?

Fuska inte! Lita på Martin om du vill ha ett bra resultat. Det kommer vara kämpigt men bit ihop – det är värt det!

Aktuellt nu!
Just nu pågår omgång två i Erlandsson Bootcamp. Deltagare från Erlandsson är nu inne på vecka tre av fyra. Kämpa på Erlandssonare!